INDEED media & design

Stockholms län

Information

INDEED media & design är ett av många företag som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som INDEED media & design finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

INDEED media & design är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1989-01-01.

INDEED media & design som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-09-21. Men sedan 1992-01-01 så har INDEED media & design varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på INDEED media & design så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7793800.

Huddinge arbetar för att företag som INDEED media & design ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för INDEED media & design. Det finns flera företag i Stockholms län.

Produktion av cd-rom skivor och andra databärande media. Försäljning av cd-rom skivor och andra databärande media. Produktion av hemsidor och andra internetrelaterade produkter såsom tillverkning och optimering av hemsidor och nät, IT, web lösningar, multimediaproduktioner.

Firmatecknare för INDEED media & design är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till INDEED media & design och det är följande personer, Ledberg, Hans Tommy som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för INDEED media & design är 590924-XXXX.