Cia Östberg Konst i Keramik

Stockholms län

Information

581101-XXXX är organisationsnummer för bolaget Cia Östberg Konst i Keramik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cia Östberg Konst i Keramik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Cia Östberg Konst i Keramik finns i.

Cia Östberg Konst i Keramik har varit registrerat sedan 2001-09-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cia Östberg Konst i Keramik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Cia Östberg Konst i Keramik är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Cia Östberg Konst i Keramik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cia Östberg Konst i Keramik så kan ni göra det på telefon genom 08-978573 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning av egen proudcerad konst i keramik.

Det finns olika personer som har en koppling med Cia Östberg Konst i Keramik och det är Östberg, Sigrid Elisabet som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,