AC Learning and Training

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Enskild firma som heter AC Learning and Training. Det finns flera verksamheter som liknar AC Learning and Training i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

AC Learning and Training är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-02-16 så har AC Learning and Training varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är AC Learning and Training och det finns fler verksamheter som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med AC Learning and Training så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AC Learning and Training så kan ni göra det på 08-7792557.

Konsultverksamhet inom utbildningssektorn. Kurser, föreläsningar, handledning samt försäljning av eget tillverkat utbildningsmate- rial. Författande av läromedeli ämnet engelska.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Collins Gustafsson, Anna Kristina som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

AC Learning and Training har 580906-XXXX som sitt organisationsnummer.