UG Hantverkstjänster

Stockholms län

Information

570118-XXXX är organisationsnummer för bolaget UG Hantverkstjänster. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UG Hantverkstjänster är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som UG Hantverkstjänster finns i.

UG Hantverkstjänster har varit registrerat sedan 2003-03-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för UG Hantverkstjänster så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

UG Hantverkstjänster är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för UG Hantverkstjänster är följande:

Vill ni komma i kontakt med UG Hantverkstjänster så kan ni göra det på telefon genom 073-9242521 eller genom brev på följande adress:

Konsult- och hantverkstjänster inom fastighetsområdet, arbeten med källsortering, brandskydd, säkerhets- och miljöfrågor, transporter på land och vatten samt handel med verkstadsmaskiner och med restprodukter vid tillverkning och bearbetning.

Det finns olika personer som har en koppling med UG Hantverkstjänster och det är Reifenberg, Ernst Gunnar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, Dinenson, Ulf Roger som är född 1948 och har titeln Prokurist,