VIVAB AB

Stockholms län

Information

556737-2650 är organisationsnummer för verksamheten VIVAB AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VIVAB AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som VIVAB AB finns i.

VIVAB AB har varit registrerat sedan 2007-09-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för VIVAB AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

VIVAB AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VIVAB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med VIVAB AB så kan ni göra det på telefon genom 073-4393908 eller genom brev på följande adress:
Sadelmakarv. 9, 146 33, Tullinge

Föremålet för bolagets verksamhet är ombyggnad, tillbyggnad, rivning av fastigheter markarbeten och transport, anläggningsarbeten, grundarbeten, brunnsborrning, murning, stenläggning, resning av byggnadsställningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VIVAB AB och det är Velickovic, Viktor som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Velickovic, Snezana som är född 1978 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,