Edde Competence Provider AB

Stockholms län

Information

Edde Competence Provider AB är ett företag som finns i Huddinge. I Edde Competence Provider AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edde, Björn Urban Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Edde, Björn Urban Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Edde, Åsa Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thulin, Anna Karin Elisabet Sunesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Thulins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edde Competence Provider AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Edde Competence Provider AB på telefon 070-2779500.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och trading inom träindustri, byggindustri samt handel med och förvältning av fastigheter, värdepapper och hästar jämte därmed förenlig verksamhet

Idag är Edde Competence Provider AB av bolagstypen Aktiebolag.

Edde Competence Provider AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Edde Competence Provider AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och Edde Competence Provider AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edde Competence Provider AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Edde Competence Provider AB har 556732-1111 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.