Skönhetsakademin Christina Edefors AB

Västernorrlands län

Information

Skönhetsakademin Christina Edefors AB är ett av många verksamheter som finns i Härnösand. Det är nämligen den kommunen som Skönhetsakademin Christina Edefors AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skönhetsakademin Christina Edefors AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-14.

Skönhetsakademin Christina Edefors AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-05-08. Men sedan 2007-06-14 så har Skönhetsakademin Christina Edefors AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Möllersvärdsg. 3, 754 50, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skönhetsakademin Christina Edefors AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-158210.

Härnösand arbetar för att verksamheter som Skönhetsakademin Christina Edefors AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skönhetsakademin Christina Edefors AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva utbildning i hudvård, makeup, ledarskapsutbildning, coaching, arrangera konferenser och seminarier, bedriva fastighetsförvaltning, idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skönhetsakademin Christina Edefors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skönhetsakademin Christina Edefors AB och det är följande personer, Edefors, Iris Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Edefors, Stefan Rickard som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindskog, Inge Bo Hans Göran som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Skönhetsakademin Christina Edefors AB är 556729-4474.