Elspecialisten i skogås AB

Stockholms län

Information

556727-5382 är organisationsnummer för verksamheten Elspecialisten i skogås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elspecialisten i skogås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Elspecialisten i skogås AB finns i.

Elspecialisten i skogås AB har varit registrerat sedan 2007-03-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elspecialisten i skogås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Elspecialisten i skogås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elspecialisten i skogås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Elspecialisten i skogås AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3465165 eller genom brev på följande adress:
L. Hållsättrav. 18, 137 93, Tungelsta

Bolaget ska utföra elinstallationer och fastighetsskötsel jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elspecialisten i skogås AB och det är Korpelainen, Jukka Pekka som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sutti Korpelainen, Boonmee som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,