PRIO Security AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Huddinge och PRIO Security AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och PRIO Security AB är ett av dem. Statusen för PRIO Security AB är att Bolaget är aktivt.

PRIO Security AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där företaget finns i jobbar för att företag som PRIO Security AB ska trivas.

PRIO Security AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Huddinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med säkerhetsutrustningar såsom kamera- och ljudsystem samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PRIO Security AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är PRIO Security AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med PRIO Security AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-41038860.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PRIO Security AB är Uveskog, Stefan som är född 1960 och har titeln VD, Uveskog, Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Per Jonathan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

PRIO Security AB har 556719-6083 som sitt organisationsnummer.