Kommed AB

Stockholms län

Information

Kommed AB är ett företag som finns i Huddinge. I Kommed AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Jonas Arne Gustav som är född 1970 och har titeln VD, Berg, Jonas Arne Gustav som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Per Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmvall, Torsten Evert Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Henricsson, Conny David Lennart som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kommed AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kommed AB på telefon 08-55110271.

Bolaget skall bedriva IT-tjänster i form av Webbtjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kommed AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kommed AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kommed AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-04-30 och Kommed AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommed AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Kommed AB har 556716-1541 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.