MLNT Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultarbete inom byggverksamhet samt idka förvaltning av fastigheter och aktier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MLNT Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är MLNT Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 2006-08-16 så skapades MLNT Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel MLNT Förvaltning AB har haft det sedan 2006-09-28.

MLNT Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-28

556708-5161 är organisationsnummret för företaget som finns i Huddinge.

Just nu är MLNT Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med MLNT Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 076-1850376 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MLNT Förvaltning AB är Jonsson, John David Mathias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Maria Susanna som är född 1971 och har titeln Suppleant, Larby, Tore som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .