WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Huddinge och WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är ett av dem. Statusen för WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är att Bolaget är aktivt.

WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB ska trivas.

WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Huddinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva krossning och flisning av återvinningsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7747800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB är Wikenstål Yorke, Mårten Elis Arvid som är född 1966 och har titeln VD, Wikenstål Yorke, Mårten Elis Arvid som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikenstål, Stig Torsten Allan som är född 1933 och har titeln Suppleant, Thulin, Anna Karin Elisabet Sunesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Thulins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

WÅKAB Wikenståhls Återvinnings Krossar AB har 556705-3870 som sitt organisationsnummer.