TH Garden AB

Stockholms län

Information

TH Garden AB är ett av många bolag som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som TH Garden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TH Garden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-04-10. Men sedan 2006-08-01 så har TH Garden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till BOX 2244, 0 , Trångsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TH Garden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7770677.

Huddinge arbetar för att bolag som TH Garden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TH Garden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva städ- och budverksamhet, trädgårdsanläggning och personaluthyrning inom denna bransch, fastighetsservice, handel med produkter inom städ- och trädgårdsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TH Garden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TH Garden AB och det är följande personer, Said, Sadik Hussain som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Haidi, Huda som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TH Garden AB är 556701-8154.