Kallbrink AB

Stockholms län

Information

Kallbrink AB är ett av många bolag som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Kallbrink AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kallbrink AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-10-26.

Kallbrink AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-02-06. Men sedan 2006-11-30 så har Kallbrink AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ringv. 41, 141 31, Huddinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kallbrink AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5939439.

Huddinge arbetar för att bolag som Kallbrink AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kallbrink AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kallbrink AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kallbrink AB och det är följande personer, Andersson, Alf Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Leif Tage Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Mattsson, Ulla Rose-Marie Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Revisor, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant.Fullersta Revision som är född och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kallbrink AB är 556698-0784.