WRUM Fastighets AB

Stockholms län

Information

WRUM Fastighets AB är ett bolag som finns i Huddinge. I WRUM Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersen, Werner Kuta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredelius, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hedberg, Lars Robert som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WRUM Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå WRUM Fastighets AB på telefon 08-7760140.

Bolaget skall bedriva byggnation och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WRUM Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

WRUM Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

WRUM Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och WRUM Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WRUM Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

WRUM Fastighets AB har 556697-2773 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.