CWS Group Service AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns CWS Group Service AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Huddinge här finns det många olika Aktiebolag. CWS Group Service AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Huddinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

CWS Group Service AB är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 556677-1225.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-237233 alternativt besöka eller skicka post till CWS Group Service AB på följande adress Byängsgränd 22, 120 40, Årsta.

CWS Group Service AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-30.

I CWS Group Service AB så sitter följande personer i styrelsen: , Spångberg, Bengt Morgan som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av reservdelar till utrustningar på bensinstationer och verkstäder samt utföra service av utrustningar på verkstäder och bensinstationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.