Niko Restaurang AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva servering och catering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Niko Restaurang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Niko Restaurang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 2005-01-18 så skapades Niko Restaurang AB och företaget är har F-skattsedel Niko Restaurang AB har haft det sedan 2005-03-25.

Niko Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-25

556674-8504 är organisationsnummret för företaget som finns i Huddinge.

Just nu är Niko Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Niko Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 08-6542823 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Niko Restaurang AB är Yun, Wu som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Liu, Yi som är född 1985 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, Ankega Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .