Alicia Capital Management AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alicia Capital Management AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Alicia Capital Management AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 2004-09-16 så skapades Alicia Capital Management AB och bolaget är har F-skattsedel Alicia Capital Management AB har haft det sedan 2004-09-30.

Alicia Capital Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-07

556666-4255 är organisationsnummret för bolaget som finns i Huddinge.

Just nu är Alicia Capital Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Alicia Capital Management AB så går det att nå dem via telefon på 08-7795070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alicia Capital Management AB är Hagekrans, Rolf Henning som är född 1963 och har titeln VD, Hagekrans, Rolf Henning som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sedig, Carl Ulf som är född 1965 och har titeln Suppleant, Neveling, Raoul Peter som är född 1944 och har titeln Revisor, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Neveling som är född och har titeln RevisorRåsunda Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .