Per & Kerstin AB

Stockholms län

Information

556666-3653 är organisationsnummer för verksamheten Per & Kerstin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per & Kerstin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Per & Kerstin AB finns i.

Per & Kerstin AB har varit registrerat sedan 2004-09-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per & Kerstin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-28.

Per & Kerstin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per & Kerstin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Per & Kerstin AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5593232 eller genom brev på följande adress:
Torsvi Nygård, 745 99, Enköping

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per & Kerstin AB och det är Nilsson, Per Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Maria som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,