Aktiv assistans i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiv assistans i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Huddinge. I Aktiv assistans i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Ulf Christian Leo som är född 1960 och har titeln VD, Olsson, Ulf Christian Leo som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Nils Ulrik Bo som är född 1941 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiv assistans i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiv assistans i Stockholm AB på telefon 0708-461121.

Bolaget skall bedriva assistansersättning och personlig assistans samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiv assistans i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiv assistans i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiv assistans i Stockholm AB innehar ej F-skattsedel och Aktiv assistans i Stockholm AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiv assistans i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Aktiv assistans i Stockholm AB har 556662-6155 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.