R 19 Strategisk Kommunikation AB

Stockholms län

Information

R 19 Strategisk Kommunikation AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där R 19 Strategisk Kommunikation AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. R 19 Strategisk Kommunikation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket R 19 Strategisk Kommunikation AB har haft sedan 2003-11-13. R 19 Strategisk Kommunikation AB har funnits sedan och 2003-11-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till R 19 Strategisk Kommunikation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Gråmunkegränd 3, 111 27, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-205417.

Huddinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är R 19 Strategisk Kommunikation AB Privat, ej börsnoterat.

R 19 Strategisk Kommunikation AB har idag 556649-2939 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rådberg, Anna Eivor -Rådberg, Anna-Mia Margareta är den som för stunden ansvarar för R 19 Strategisk Kommunikation AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom strategifrågor, finansiell och strategisk kommunikation såsom årsredovisningar, fondrapporter och företagspresentationer och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

I R 19 Strategisk Kommunikation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rådberg, Anna Eivor som är född 1937 och har titeln Extern firmatecknare, Rådberg, Anna-Mia Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rådberg, Lars Anders Teodor som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Ulf Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Ingegerd Agneta Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 7 AB som är född och har titeln Revisor.