Södertvätten i Länna AB

Stockholms län

Information

Södertvätten i Länna AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Södertvätten i Länna AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Södertvätten i Länna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Södertvätten i Länna AB har haft sedan 2003-08-28. Södertvätten i Länna AB har funnits sedan och 2003-08-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Södertvätten i Länna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fräsarv. 32, 142 50, Skogås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7718507.

Huddinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Södertvätten i Länna AB Privat, ej börsnoterat.

Södertvätten i Länna AB har idag 556646-8533 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Södertvätten i Länna AB

Bolaget ska utföra kemtvätt och vittvätt, bedriva uthyrning av textilier, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Södertvätten i Länna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granfalk, Leif-Åke Arvid Waldemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Granfalk, Käll Åke Arvid som är född 1938 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor, .