Cleaninglady i Sverige AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva städning samt andra konsultuppdrag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cleaninglady i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Cleaninglady i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 2003-04-30 så skapades Cleaninglady i Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Cleaninglady i Sverige AB har haft det sedan 2003-06-19.

Cleaninglady i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-03

556642-9980 är organisationsnummret för företaget som finns i Huddinge.

Just nu är Cleaninglady i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Cleaninglady i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 08-6460090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Dahl Höglund, Laila Kristina -Höglund, Jan Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cleaninglady i Sverige AB är Höglund, Jan Erik som är född 1962 och har titeln VD, Höglund, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl Höglund, Laila Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Håkan som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .