Kajama Logistik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Huddinge och Kajama Logistik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kajama Logistik AB är ett av dem. Statusen för Kajama Logistik AB är att Bolaget är aktivt.

Kajama Logistik AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kajama Logistik AB ska trivas.

I Huddinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med godstransporter, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kajama Logistik AB inte är momsregistrerat.

Idag är Kajama Logistik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Kajama Logistik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8767808.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kajama Logistik AB är Tarvainen, Joni Kristian som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Tarvainen, Joni Kristian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brithén, Sven Erik Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Kajama Logistik AB har 556642-4981 som sitt organisationsnummer.