Balingsholm Kursgård AB

Stockholms län

Information

Balingsholm Kursgård AB är ett företag som finns i Huddinge. I Balingsholm Kursgård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Orrvik, Lottie Ann-Charlotte Helena som är född 1952 och har titeln VD, Orrvik, Lottie Ann-Charlotte Helena som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Per Erik Valter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Orrvik, Claes Bertil som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Balingsholm Kursgård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Balingsholm Kursgård AB på telefon 08-7740905.

Bolaget skall bedriva kurs-, konferens-, restaurang- och konsultverksamhet i samma och närliggande branscher samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Balingsholm Kursgård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Balingsholm Kursgård AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Balingsholm Kursgård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-13 och Balingsholm Kursgård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Balingsholm Kursgård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Orrvik, Lottie Ann-Charlotte Helena

Balingsholm Kursgård AB har 556624-5832 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.