Drumedar AB

Stockholms län

Information

Drumedar AB är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Drumedar AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Drumedar AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-03-11.

Drumedar AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-02-19. Men sedan 2002-03-11 så har Drumedar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till BADHUSGATAN 8, 722 15, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Drumedar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-4480910.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Drumedar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Drumedar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import, export, försäljning, utbildning, projektledning, systemimplementation, marknadsföring och distribution av IT-relaterade produkter samt handla med finansiella instrument ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Drumedar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Drumedar AB och det är följande personer, Wigholm, Anna Carina Charlotte som är född 1967 och har titeln VD, Engström, Peter Young Min som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigholm, Anna Carina Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Drumedar AB är 556624-2524.