Troya AB

Stockholms län

Information

Troya AB är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Troya AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Troya AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-18.

Troya AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-11-07. Men sedan 2003-01-18 så har Troya AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Oxelv. 50, 141 41, Huddinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Troya AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7116600.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Troya AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Troya AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import och export samt handel med elektroniska komponenter, plåt och plastdetaljer. Import och export av trävaror. Handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Troya AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Troya AB och det är följande personer, Lindelöf, Björn Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Jan-Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Troya AB är 556617-8033.