Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB

Stockholms län

Information

Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-07-13.

Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-06-12. Men sedan 2001-07-13 så har Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalhemsv. 29, 141 46, Huddinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6521035.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med emballage, företrädesvis av kartong och wellpapp, tillbehör härtill, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB och det är följande personer, Eriksson, Emil Örjan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Parmfelt, Nils Roland Gertsson som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Horneij, Lars Robert Morgan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholms Kartong & Kuvertspecialist AB är 556610-9178.