J. Ahlström Fastighets AB

Stockholms län

Information

J. Ahlström Fastighets AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där J. Ahlström Fastighets AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. J. Ahlström Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket J. Ahlström Fastighets AB har haft sedan 2001-08-27. J. Ahlström Fastighets AB har funnits sedan och 2001-09-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till J. Ahlström Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smärgelv. 9 A, 142 50, Skogås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6463960.

Huddinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är J. Ahlström Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

J. Ahlström Fastighets AB har idag 556610-6471 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J. Ahlström Fastighets AB

Bolaget skall bedriva rivningsverksamhet, maskinuthyrning, handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

I J. Ahlström Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlström, Johan Erik Georg som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .