TRIKLIN AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Huddinge och TRIKLIN AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och TRIKLIN AB är ett av dem. Statusen för TRIKLIN AB är att Bolaget är aktivt.

TRIKLIN AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där företaget finns i jobbar för att företag som TRIKLIN AB ska trivas.

TRIKLIN AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Huddinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med industrimaskiner även datorstyrda inom verkstadsindustrin samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TRIKLIN AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är TRIKLIN AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med TRIKLIN AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-884480.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med TRIKLIN AB är Hyllensved, Kenneth Tage som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Kerstin Irene Carina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

TRIKLIN AB har 556603-2339 som sitt organisationsnummer.