Myrängens Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Myrängens Rör Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Myrängens Rör Aktiebolag finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Myrängens Rör Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Myrängens Rör Aktiebolag har haft sedan 2000-01-01. Myrängens Rör Aktiebolag har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Myrängens Rör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västergårdsv. 79, 141 38, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6822687.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Myrängens Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Myrängens Rör Aktiebolag har idag 556579-7452 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Myrängens Rör Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rör- och byggentreprenader samt därmed förenlig verksamhet, förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Myrängens Rör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berntsson, Leif Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Marie-Louise Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ekmark Tjärnberg, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ekmark Revision AB som är född och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor.