Prima Fasader i Huddinge AB

Stockholms län

Information

Prima Fasader i Huddinge AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Prima Fasader i Huddinge AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prima Fasader i Huddinge AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Prima Fasader i Huddinge AB har haft sedan 2000-01-01. Prima Fasader i Huddinge AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Prima Fasader i Huddinge AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerstigen 2, 141 38, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-880600.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Prima Fasader i Huddinge AB Privat, ej börsnoterat.

Prima Fasader i Huddinge AB har idag 556560-0144 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Prima Fasader i Huddinge AB

Bolaget skall bedriva byggrörelse och miljövårdsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Prima Fasader i Huddinge AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kotar, Kerstin Annie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kotar, Maria Kamilla som är född 1977 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor, E. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .