Svenska Thermovägg AB

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Thermovägg AB. Det finns flera bolag som liknar Svenska Thermovägg AB i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svenska Thermovägg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-05-18 så har Svenska Thermovägg AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svenska Thermovägg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Svenska Thermovägg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Odlingsv. 8, 981 43, Kiruna. Vi ni istället prata med Svenska Thermovägg AB så kan ni göra det på 0980-12740.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara förädling av råmark till färdiga byggen samt konsultverksamhet inom bygg-entreprenad. Förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rinne, Erik Urban Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. .

Svenska Thermovägg AB har 556556-0231 som sitt organisationsnummer.