Mancept Schakt AB

Stockholms län

Information

Mancept Schakt AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Mancept Schakt AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mancept Schakt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mancept Schakt AB har haft sedan 1998-01-01. Mancept Schakt AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mancept Schakt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rotnäsv. 53, 141 42, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7467096.

Huddinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mancept Schakt AB Privat, ej börsnoterat.

Mancept Schakt AB har idag 556551-6258 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mancept Schakt AB

Bolaget skall utföra markarbeten inom entreprenadmaskinverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet, och att äga skepp, driva charterverksamhet med skepp och därmed förenlig verksamhet.

I Mancept Schakt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Putkisto, Kimmo Uolevi som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Aho, Anneli Kristiina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .