Stjärn Kompaniet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Aktiebolag som heter Stjärn Kompaniet Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Stjärn Kompaniet Aktiebolag i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1997-10-06 så har Stjärn Kompaniet Aktiebolag varit registrerat. Idag är Stjärn Kompaniet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Stjärn Kompaniet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Katrinebergsbacken 35 B, 117 61, Stockholm. Vi ni istället prata med Stjärn Kompaniet Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7752400.

Bolaget ska bedriva detaljistförsäljning av skor, industri- försäljning av arbetskläder, fastighetsförvaltning samt konsult- verksamhet inom nämnda områden, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hillenfjärd, Arne Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillenfjärd, Gully Anna Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jerkeryd, Torsten Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Stuvsta Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Stjärn Kompaniet Aktiebolag har 556546-7858 som sitt organisationsnummer.