Finn Soffan AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Finn Soffan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Finn Soffan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1996-11-04 så skapades Finn Soffan AB och bolaget är har F-skattsedel Finn Soffan AB har haft det sedan 1997-01-01.

Finn Soffan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556535-6929 är organisationsnummret för bolaget som finns i Huddinge.

Just nu är Finn Soffan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Finn Soffan AB så går det att nå dem via telefon på 08-7400505 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Finn Soffan AB är Laakso, Rauno Reima Kalevi som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfström, Lena Margaretha som är född 1960 och har titeln Suppleant, Welin, Anders Johan Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .