T. Qvist Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet samt bedriva handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T. Qvist Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är T. Qvist Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1996-10-30 så skapades T. Qvist Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

T. Qvist Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-26

556535-3835 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Huddinge.

Just nu är T. Qvist Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med T. Qvist Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7748000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom T. Qvist Fastighets Aktiebolag är Qvist, Thom Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvist, Torbjörn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lennmalm Isaksson, Eva Birgitta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .