Citata Inter AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Citata Inter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Huddinge här finns det många olika Aktiebolag. Citata Inter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Huddinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Citata Inter AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556525-1195.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7113114 alternativt besöka eller skicka post till Citata Inter AB på följande adress Vattentornsv. 6, 141 39, Huddinge.

Citata Inter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Citata Inter AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hellgren, Per Willy som är född 1963 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är konsulterande verksamhet inom försäljning och marknadsföring, detalj- och grossisthandel med konsumentprodukter inom hushållssektorn främst hushållsmaskiner och köksinredningar och därmed förenlig verksamhet.