ProLaNo Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ProLaNo Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Huddinge här finns det många olika Aktiebolag. ProLaNo Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Huddinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

ProLaNo Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556524-9603.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7244882 alternativt besöka eller skicka post till ProLaNo Aktiebolag på följande adress Schottisv. 6, 142 65, Trångsund.

ProLaNo Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I ProLaNo Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nord, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom projektledning, verksamhetsutveckling samt affärsstrategi. bolaget skall även hyra ut chefer till näringslivet och den offentliga sektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.