TeoLogic Aktiebolag

Stockholms län

Information

556524-4943 är organisationsnummer för verksamheten TeoLogic Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TeoLogic Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som TeoLogic Aktiebolag finns i.

TeoLogic Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TeoLogic Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

TeoLogic Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TeoLogic Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TeoLogic Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7117270 eller genom brev på följande adress:
Ekspinnarv. 10, 141 37, Huddinge

Bolaget skall bedriva applikationsutveckling, konsultverksamhet, utbildning, försäljning av hård- och mjukvaror inom dataområdet, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TeoLogic Aktiebolag och det är Teo, Robert Bengt som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Teo, Frida Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hellman, Leif-Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Prosilium Revisionsaktiebolag som är född och har titeln Revisor,