Leuze electronic Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Aktiebolag som heter Leuze electronic Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Leuze electronic Aktiebolag i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Leuze electronic Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-07-18 så har Leuze electronic Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Leuze electronic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Leuze electronic Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till ELLIPSVÄGEN 5, 141 75, Kungens Kurva. Vi ni istället prata med Leuze electronic Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7315190.

Bolaget skall bedriva handel och agenturverksamhet med givare, sensorer, fotoceller, streckkodläsare, optosensorer och mätinstrument inom nivå, tryck och flöde samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Molholm, Jorgen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Molholm, Jorgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Just, Karsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bier, Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hygrell, Erik som är född 1969 och har titeln Delgivningsbar person, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln RevisorGunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Leuze electronic Aktiebolag har 556520-6629 som sitt organisationsnummer.