Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556510-7355 är organisationsnummer för bolaget Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag finns i.

Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-03-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7111030 eller genom brev på följande adress:
Patron Pehrs v. 6, 141 35, Huddinge

Bolaget skall bedriva försäljning av hälsokostprodukter, kosmetika, utföra hudvårdstjänster samt handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Egenvård för alla Stockholm Aktiebolag och det är Furusten, Marie Cecilia som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Furusten, Peter Gustaf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Furusten, Karl Rikard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Furusten, Siv Britt-Marie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor