Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Huddinge och Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag ska trivas.

Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Huddinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom inköp, logistik, marknadsföring och miljöteknik, marknadsföring av miljöanpassade produkter och därmed sammanhängande system, återvinning av industriprodukter samt handel med restprodukter företrädesvis produkter som spån, klipp, elgjutgods av stål, plast och metaller i industriell verksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7466500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag är Johansson, Hans som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elsy Irén som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hynning, Lars Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, Hynning Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Industriservice Miljö & Teknik IMT Aktiebolag har 556504-6553 som sitt organisationsnummer.