Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Aktiebolag som heter Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-06-23 så har Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gesta Lövberga 23, 645 94, Strängnäs. Vi ni istället prata med Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på 0152-43120.

Bolaget skall ha till ändamål att bedriva åkeriverksamhet och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Zallin, Jeanette Ing-Marie som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Zallin, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Zallin, Jeanette Ing-Marie -Zallin, Sven Gunnar .

Zallins Åkeri & Entreprenad Aktiebolag har 556489-0746 som sitt organisationsnummer.