Hälsa för alla Sverige AB

Stockholms län

Information

Hälsa för alla Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Hälsa för alla Sverige AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hälsa för alla Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hälsa för alla Sverige AB har haft sedan 1994-01-01. Hälsa för alla Sverige AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hälsa för alla Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Patron Pehrs v. 6, 141 35, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7111030.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hälsa för alla Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Hälsa för alla Sverige AB har idag 556481-3532 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hälsa för alla Sverige AB

Bolagets verksamhet är att försäljning av hälsoprodukter, utföra hudvårdstjänster handel med hälsoprodukter via Internet, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Hälsa för alla Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Furusten, Peter Gustaf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Furusten, Karl Rikard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Furusten, Siv Britt-Marie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .