Svenska ELFSPORT AB

Stockholms län

Information

Svenska ELFSPORT AB är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Svenska ELFSPORT AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svenska ELFSPORT AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Svenska ELFSPORT AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-01-18. Men sedan 1997-01-01 så har Svenska ELFSPORT AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hägerstensv. 106, 126 49, Hägersten. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska ELFSPORT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6456380.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Svenska ELFSPORT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska ELFSPORT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av idrottsprodukter samt profilkläder och reklamprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska ELFSPORT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska ELFSPORT AB och det är följande personer, Nyström, Sven Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Elf, John Chris som är född 1985 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska ELFSPORT AB är 556479-8238.