Strindin Kranar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och kranrörelse, idka uthyrning av kranar och kranutrustning, bedriva uppfödning och avel av hästar, bedriva travverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Strindin Kranar Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Strindin Kranar Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1992-05-20 så skapades Strindin Kranar Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Strindin Kranar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Strindin Kranar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556447-9680 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Huddinge.

Just nu är Strindin Kranar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Strindin Kranar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6052100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Strindin Kranar Aktiebolag är Strindin, Gulli Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidfors, Gerd Anna Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Skarpsvärd, Susanne Marie som är född 1953 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .