Fullersta Gård Aktiebolag

Stockholms län

Information

556444-9683 är organisationsnummer för verksamheten Fullersta Gård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fullersta Gård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Fullersta Gård Aktiebolag finns i.

Fullersta Gård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-03-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fullersta Gård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fullersta Gård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fullersta Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fullersta Gård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7681907 eller genom brev på följande adress:
Björkv. 1 B, 141 44, Huddinge

Bolaget skall bedriva IT projektledning, management konsulting och caférörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fullersta Gård Aktiebolag och det är Suchtberg, Johan Jouni som är född 1952 och har titeln VD, Suchtberg, Johan Jouni som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Suchtberg Collin, Marja Leena E som är född 1949 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor,