Balingsnäs Bokföringsbyrå AB

Stockholms län

Information

556442-6053 är organisationsnummer för företaget Balingsnäs Bokföringsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Balingsnäs Bokföringsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Balingsnäs Bokföringsbyrå AB finns i.

Balingsnäs Bokföringsbyrå AB har varit registrerat sedan 1992-02-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Balingsnäs Bokföringsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Balingsnäs Bokföringsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Balingsnäs Bokföringsbyrå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Balingsnäs Bokföringsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 010-2272390 eller genom brev på följande adress:
Täljstensv. 9, 141 34, Huddinge

Redovisningstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Balingsnäs Bokföringsbyrå AB och det är Ljungqvist, Eva Birgitta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lybeck, Leif Åke som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,