Entema Entreprenader & Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bestå av installation och service på tvättstugor inom fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Entema Entreprenader & Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Entema Entreprenader & Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1991-05-27 så skapades Entema Entreprenader & Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Entema Entreprenader & Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Entema Entreprenader & Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556426-9537 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Huddinge.

Just nu är Entema Entreprenader & Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Entema Entreprenader & Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-4494430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Entema Entreprenader & Service Aktiebolag är Vänglund, Johan Nils som är född 1968 och har titeln VD, Vänglund, Johan Nils som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom, Carl-Johan Peder som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Anette Inger Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Westrell, Björn Stefan som är född 1976 och har titeln Revisor, Söderström, Nils Stefan Paulus som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .